martes, 27 de noviembre de 2012

Exposició fotogràfica i presentació de l'associació

Aquest proper dijous, dia 29 de novembre, es farà la presentació oficial de l'associació Amics de la Fotografia, aprofitant la inauguració d'una exposició fotogràfica que s'ha organitzat juntament amb l'associació d'exalumnes del CMFPA.

Dia:    29 de novembre (dijous)
Hora: 19:00h
Lloc:  Cal Gallifa. 2n pis

Hi esteu tots/es convidats!!

Este próximo jueves, dia 29 de noviembre, se realizará la presentación oficial de la asociación Amics de la Fotografia, aprovechando la inauguración de una exposición fotográfica que se ha organizado juntamente con la asociación de exalumnos del CMFPA.

Estais todos/s invitados/as!


També aprofitem per comentar-vos que el primer dia d'inscripció de socis va ser tot un èxit! Us adjuntem un parell d'imatges en què es veuen alguns socis comentant fotografies i compartint experiències al local de l'associació.


Us recordem que l'associació està oberta a tothom qui estigui interessat en la fotografia i que us podeu fer socis enviant un correu electrònic a amics.fotografia.sjv@gmail.com.

Fins aviat!!

martes, 20 de noviembre de 2012

COLORS DE TARDOR


 
Joan Segon

A la tardor, els nostres boscos agafen unes tonalitats fantàstiques...

Us deixem unes quantes fotografies del Joan Segon, al qual volem agrair que ens les hagi facilitat per donar color al blog. Esperem que les gaudiu!




lunes, 19 de noviembre de 2012

CALENDARIS ACTIVITATS NOVEMBRE

Us adjuntem el calendaris amb les activitats de novembre actualitzades. També podeu veure quins dies estem al local, per acabar de tramitar els vostres carnets de socis.


jueves, 15 de noviembre de 2012

Fotos de tardor... / Fotos de otoño...

Hola de nou! Fa uns quants dies vam fer una petita sortida per fer algunes fotografies de tardor, i us volem ensenyar algun dels resultats...

¡Hola de nuevo! Hace unos días hicimos una pequeña salida para hacer algunas fotografías de otoño, y os queremos mostrar alguno de los resultados...

 

   



miércoles, 14 de noviembre de 2012

Light painting amb foc

Aquesta setmana alguns membres de l'associació van voler provar la tècnica anomenada light painting amb foc i llum. El light painting és una tècnica fotogràfica que consisteix a fotografiar fonts de llum en moviment amb una velocitat d'obturació molt baixa i un temps d'exposició llarg.

Us deixem un parell de fotos com a mostra... Més endavant farem un taller per treballar aquesta tècnica. Us anirem informant!




jueves, 8 de noviembre de 2012

PROGRAMACIÓ ACTIVITATS NOVEMBRE I DESEMBRE

Hola amics i amigues fotògrafs!

Us adjuntem els calendaris d'activitats de l'associació per aquests dos propers mesos. Aniran sortint més activitats segur, però ja els anirem actualitzant a mesura que tinguem novetats.

Recordeu que ja us podeu fer socis!! Per només 20€/any, podreu gaudir i participar a totes les nostres activitats. I si us feu socis ara... teniu els mesos de novembre i desembre gratuïts!!!


ANIMEU-VOS!!