sábado, 29 de diciembre de 2012

El carter reial arriba a Sant Joan!

Aquesta tarda, el Fumera, el carter reial de Sant Joan de Vilatorrada, arriba al Mas Llobet. El Fumera, a través de l’ull de la seva gorra, vigila que tots els nens i nenes de Sant Joan facin bondat per tal rebre els regals que porten els Reis.
A les 5 de la tarda serà rebut per una colla de músics de l’Escola Municipal de Música de Sant Joan que han creat una peça musical dedicada al nostre carter reial.
Durant dos dies, el dissabte i diumenge, de 5 de la tarda a les 8 del vespre, tots els nens i nenes de Sant Joan podran portar la carta als reis. També es podrà visitar el Pessebre Vivent solidari, amb la recollida d'aliments.

Els Amics de la Fotografia hi serem!!!
T'ho perdràs??

jueves, 20 de diciembre de 2012

Tornem al gener!!

Bona tarda a tots/es!

Avui fem l'última activitat d'aquest 2012, la sortida pràctica del taller de Fotografia Nocturna. Recordeu que ens trobem aquesta tarda a les 19h a la Plana de l'Om (Manresa).

Demà comencem les vacances de Nadal... Però al gener tornarem, amb moltes més idees, activitats, tallers i sortides. Molt bones festes!


lunes, 10 de diciembre de 2012

Taller Fotografia Nocturna

Recordeu que aquest dijous es durà a terme el taller monogràfic de Fotografia Nocturna al local de l'associació. Aquesta activitat és gratuïta pels socis, però les places són limitades, així que us demanaríem que confirmessiu la vostra assistència enviant un correu electrònic a: amics.fotografia.sjv@gmail.com.

Totes aquelles persones que encara no siguin sòcies, però que vulguin assistir al taller, que es posin en contacte amb nosaltres a través d'aquest mateix correu electrònic.

 

martes, 4 de diciembre de 2012

Inauguració exposició fotogràfica

Dijous passat, dia 29 de novembre, vam inaugurar una exposició fotogràfica a Cal Gallifa, organitzada per l'Associació d'exalumnes del CMFPA i per l'Associació Amics de la Fotografia.

Una dotzena de fotògrafs, la majoria d'ells socis d'Amics de la Fotografia, exposen fotografies de temàtiques molt diverses.


L'acte va ser tot un èxit! Vam comptar amb la col·laboració de l'alcalde del municipi i de diversos regidors, i van assistir-hi una quarantena de persones.

L'exposició es pot visitar de dilluns a dijous a la tarda, de 16:00 a 21:00 hores a les instal·lacions de l'Escola d'Adults (Cal Gallifa, 2n pis).

 
També vam fer la presentació de l'associació, i vam aprofitar per agrair al Joan Segon tot el seu suport en aquest procés, nomenant-lo president honorífic i fent-li entrega del carnet de soci i d'una samarreta commemmorativa.


Moltes gràcies a tots els assistents!

sábado, 1 de diciembre de 2012

Calendari de desembre

Volem compartir amb vosaltres el calendari d'activitats d'aquest mes de desembre!

Recordeu que si voleu més informació de l'associació, o si us voleu fer socis, podeu venir al nostre local qualsevol dels dies marcats com a "LOCAL OBERT AL PÚBLIC" (C/ Alzines, 20, 1r pis dreta. Sant Joan de Vilatorrada).