martes, 21 de mayo de 2013

Fotografies guanyadores concurs abril

Ja tenim les 3 fotografies guanyadores del concurs fotogràfic de l'associació del mes d'abril, el tema del qual era "ESPORTS":
 
1ª posició. Autor: Miquel Martinez

2ª posició. Autor: Jordi Torras

3ª posició. Autor: Pere Ruiz
 
Moltes gràcies a tots per participar i us esperem de nou en el proper concurs! En breu penjarem les bases i el tema.

lunes, 20 de mayo de 2013

CONCURS "LA FOTO ENERGÈTICA"


Volem convidar-vos al Concurs de fotografia ambiental que s'ha creat per primera vegada entorn a la Setmana del Medi Ambient, organitzat per l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i l'Associació Amics de la Fotografia. 

El Concurs “La foto energètica” pretén ser un exemple de totes aquelles situacions o conductes generades a partir del tema de l’energia, ja sigui entorn a experiències exemplificadores com iniciatives d’estalvi i eficiència, d’energies renovables, etc...  o  situacions i/o conseqüències de males pràctiques entorn a aquest recurs.  

La presentació de les fotografies serà per correu electrònic a l’Associació de Fotografia de Sant Joan de Vilatorrada “Amics de la fotografia “ (amics.fotografia.sjv@gmail.com) com a màxim el dia 31 de maig a les 14:00h. El format és lliure. Cal que estigui preparada per a impressió de 20x25 cm. S'admetran 2 fotografies per participant.

De totes les fotografies presentades un jurat format per personal de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i altres entitats vinculades triarà la fotografia guanyadora, la qual serà guardonada amb un petit detall al llarg dels actes de la Setmana del Medi Ambient.  

Amb el recull de totes les fotografies es realitzarà una exposició a les dependències d’algun dels edificis municipals amb més afluència amb l’objectiu que tota la ciutadania les pugui observar. Un cop finalitzada l’exposició les fotografies seran entregades als seus autors. L’Ajuntament es reserva el dret de reproduir total o parcialment les imatges presentades. 

Esperant que sigui un nou repte per a tots, us convidem a presentar-vos-hi. 

Per a més informació, també podeu consultar el web de l'ajuntament

Premis Ral·li Fotogràfic

Els premiats en el Ral·li Fotogràfic de la 19a Caminada Popular de Sant Joan de Vilatorrada, van ser els següents:

1r premi:  Jordi Torras
2n premi: José Romero
3r premi:  Aquilino Díaz
4t premi:  Anna Sòria 

Aquí us deixem la foto de grup del dia de l'entrega dels premis.

També podeu consultar la nota de premsa d'aquest esdeveniment clicant aquí.

viernes, 3 de mayo de 2013

6 DE MAIG: ENTREGA DE PREMIS RAL·LI FOTOGRÀFIC CAMINADA

El proper dilluns, dia 6 de maig, a les 19:30h farem l'entrega de premis del Ral·li Fotogràfic de la Caminada Popular de Sant Joan de Vilatorrada.

L'entrega de premis es realitzarà al local de l'associació (C/ Alzines, 20, 1r pis, Sant Joan de Vilatorrada) i hi esteu tots convidats!

Volem agrair des d'aquí la col·laboració de totes aquelles persones que van participar a la caminada i al ral·li fotogràfic, tenint en compte el mal temps que va fer diumenge... Moltes gràcies!!!