miércoles, 18 de septiembre de 2013

CONCURS FOTOGRÀFIC SETEMBREAnimeu-vos a participar en el concurs fotogràfic d'aquest mes!

El tema són els "ESPAIS FLUVIALS" (fotografies de rius, rieres, canals, boscos de ribera...) Teniu temps fins el 30 de setembre per enviar les vostres imatges!

lunes, 16 de septiembre de 2013

Fotografia guanyadora del concurs d'agost

La fotografia guanyadora del concurs fotogràfic del mes d'agost, organitzat per l'Associació Amics de la Fotografia entre tots els socis, i el tema del qual era "UN LLOC PER VISITAR" ha sigut la següent:
 
La fotografía ganadora del concurso fotográfico del mes de agosto, organizado por la associación Amics de la Fotografia entre todos los socios, y el tema de la cual era "UN LUGAR PARA VISITAR" ha sido la siguiente:

Autor: Benet Pla
 
També us mostrem les dues fotografies finalistes. Al llarg d'aquesta setmana penjarem les bases i el tema del nou concurs d'aquest mes de setembre. Esperem la vostra participació!

También os mostramos las dos fotografías finalistas. A lo largo de esta semana colgaremos las bases y el tema del nuevo concurso de este mes de septiembre. ¡Esperamos vuestra participación!
 
Autor: Pere Ruiz
Autor: Lluís Bardají

 


miércoles, 4 de septiembre de 2013

TORNADA DESPRÉS DE VACANCES!

Hola a tots i a totes!

Ja hem tornat de les vacances i estem preparant les activitats que es duran a terme a l'associació al llarg d'aquest tercer trimestre de l'any. Ben aviat us explicarem les novetats i en què consistiran!

Mentrestant us recordem que ens podeu seguir al Facebook i al Twitter per estar al dia de les novetats.

Seguirem informant...
Hola a todos y a todas!

Ya hemos vuelto de vacaciones y estamos preparando las actividades que llevaremos a cabo en la asociación a lo largo de este tercer trimestre del año. Muy pronto os contaremos las novedades y en qué consistirán.

Mientrastanto os recordamos que nos podeis seguir en Facebook y en Twitter para estar al día de las novedades.

Seguiremos informando...