lunes, 16 de junio de 2014

Guanyadors concurs Sant Joan: un entorn per conèixer

La setmana passada es va reunir el jurat per escollir les tres fotografies guanyadores del concurs Sant Joan: un entorn per conèixer i ja tenim veredicte.

L'entrega de premis es farà dins dels actes de la Festa Major Sant Joan de Vilatorrada 2014. Concretament, dins la Matinal de Cultura Popular que es durà a terme el dimarts 24 de juny a les 12:00h a la Plaça Major.

L'organització ja s'ha posat en contacte amb els participants i amb els tres guanyadors.

Us hi esperem!

Aprofitem també per a recordar-vos que podeu visitar l'exposició de les fotografies participants a l'edifici de l'ajuntament.

jueves, 12 de junio de 2014

Concurs fotogràfic FESTA MAJOR 2014

Ja arriben la Festa Major i la Festa Major Infantil
de Sant Joan de Vilatorrada! 


I aquest any, els Amics de la Fotografia, organitzem un concurs fotogràfic en col·laboració amb la Regidoria de Cultura i Lleure Educatiu.

Participeu-hi!!


Podeu consultar tot el programa de la Festa Major,
clicant aquí.

martes, 10 de junio de 2014

TALLER D'IL·LUMINACIÓ

Ahir a la tarda, des de l'associació Amics de la Fotografia, vam dur a terme un taller d'il·luminació a càrrec d'Oriol Segon adreçat a tots els nostres socis i sòcies.

Tot i que va ser un taller molt pràctic, també vam recordar algunes bases teòriques sobre il·luminació, tipus de llum, fonts d'il·luminació, etc. abans de començar a disparar|
 


Des de l'associació estem molt contents ja que vam obtenir una gran resposta per part dels socis. Us deixem alguna imatge més de la sessió.


martes, 3 de junio de 2014

TALLER D'IL·LUMINACIÓ

El proper dilluns 9 de juny, realitzarem un taller d'il·luminació d'estudi a l'aula polivalent de l'Espai Jove (Mas Sant Joan).

T'ho perdràs??
Si no ets soci i t'interessa aquesta activitat, posa't en contacte amb nosaltres mitjançant el correu electrònic: amics.fotografia.sjv@gmail.com.