viernes, 26 de febrero de 2016

Activitats AIXADA 2016

Us recordem que demà dissabte, dia 27 de febrer, farem una sortida fotogràfica a la Fira de l'Aixada de Manresa. Ens trobarem a les 10h del matí davant de l'edifici de Can Jorba.
Com que estem pendents de la metereologia, us recomanem que abans de venir a la sortida us connecteu al grup de facebook de l'associació per confirmar que la sortida es durà a terme segons el previst.

Lligat a la sortida fotogràfica d'aquest cap de setmana, també us presentem el primer concurs fotogràfic de l'any.

Aquest any no farem concursos mensuals, sinó que els anirem fent cada 2-3 mesos, sempre relacionats amb activitats que farem a l'associació.

En aquest cas, en el primer concurs fotogràfic de l'any, el tema serà la "Fira de l'Aixada 2016". Teniu temps per presentar les vostres fotografies de la fira fins el diumenge 6 de març.

Podeu participar al concurs tant si veniu a la sortida fotogràfica, com si visiteu la fira pel vostre compte en qualsevol altre moment.

Recordeu que aquests "concursos" són una manera de compartir fotografies entre nosaltres i aprendre els uns dels altres. Aquest any els concursos també funcionaran en forma de lligueta. Això vol dir que les puntuacions s'aniran acumulant, i tindrem un guanyador final que tindrà algun detall com a premi com l'any passat.

Us adjuntem les bases del concurs i esperem la vostra participació!!