viernes, 18 de marzo de 2016

HISTÒRIA DE LA FOTOGRAFIA

El dimecres 6 d'abril, es durà a terme a l'associació una sessió audiovisual sobre la Història de la Fotografia, a càrrec del Joan Segon.

En aquesta sessió audiovisual es repassarà, de manera amena i plena d'anècdotes i exemples, la història de la fotografia des dels seus antecedents i creació, fins a la irrupció del digital.

Us adjuntem el cartell de l'activitat per anar fent boca, i us esperem a tots i a totes el dia 6 d'abril a les 19:30h a l'Espai Jove de Sant Joan de Vilatorrada.

 

viernes, 11 de marzo de 2016

INTRODUCCIÓ AL PHOTOSHOP

Us informem de les properes activitats que hem organitzat des de l'associació Amics de la Fotografia de Sant Joan de Vilatorrada.

Recordeu que totes aquestes activitats són totalment gratuïtes pels nostres socis. Si voleu més informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres: amics.fotografia.sjv@gmail.com

DIJOUS 17 DE MARÇ
Introducció al Photoshop

Ens iniciarem en aquest programa de retoc d'imatges, començant per coses molt bàsiques (obrir les fotografies, retallar, enquadrar, anivellar, clonar, esborrar alguna cosa que ens "molesti" de la imatge...)
És aconsellable portar ordinador portàtil amb el Photoshop instal·lat.

Hora: 19:30h
Lloc: Espai Jove. Sant Joan de Vilatorrada  

Concurs Fotogràfic AIXADA

Des de l'associació es va realitzar un concurs fotogràfic el tema del qual va ser la FIRA DE L'AIXADA de Manresa.

Us mostrem algunes de les fotografies participants:

Després de fer el recompte de les votacions que han efectuat els mateixos participants, volem felicitar al guanyador i als dos finalistes d'aquest concurs.

1ª posició. Autor: FRANCESC COMELLAS

2ª posició. Autor: RAÚL AGUILAR

3ª posició. Autor: XAVIER GONZALO