martes, 22 de octubre de 2013

RAL·LI FOTOGRÀFIC FIRA EMBARRATS

Aquest proper cap de setmana, 26 i 27 d'octubre, la tradicional Fira de Tardor de Sant Joan de Vilatorrada fa un gir radical. Enguany se celebrarà la FIRA EMBARRATS, una fira que ens situarà a principis del segle XX, quan el municipi era una potència de la indústria tèxtil.

Com sempre, es podrà passejar, comprar i, a més a més, conèixer com es vivia fa cent anys Sant Joan a partir de diferents representacions als mateixos carrers.



Dins dels actes programats, el diumenge 27 d'octubre se celebrarà un Ral·li Fotogràfic, organitzat per l'Associació Amics de la Fotografia. Al matí recollida d'inscripcions i al migdia entrega de fotografies. Les inscripcions es faran al pati de la ludoteca de Cal Gallifa de 9:45 a 10:30h del matí.


Podeu consultar el programa oficial de la fira clicant aquí. Us animem a visitar la fira i a participar al ral·li fotogràfic.

1 comentario:

  1. Les inscripcions al ral·li fotogràfic i la recollida de les inscripcions es faran al pati de la ludoteca de Cal Gallifa, el diumenge 27 d'octubre, de 9:45 a 10:30h del matí.

    ResponderEliminar