martes, 22 de octubre de 2013

RAL·LI FOTOGRÀFIC FIRA EMBARRATS

Aquest proper cap de setmana, 26 i 27 d'octubre, la tradicional Fira de Tardor de Sant Joan de Vilatorrada fa un gir radical. Enguany se celebrarà la FIRA EMBARRATS, una fira que ens situarà a principis del segle XX, quan el municipi era una potència de la indústria tèxtil.

Com sempre, es podrà passejar, comprar i, a més a més, conèixer com es vivia fa cent anys Sant Joan a partir de diferents representacions als mateixos carrers.Dins dels actes programats, el diumenge 27 d'octubre se celebrarà un Ral·li Fotogràfic, organitzat per l'Associació Amics de la Fotografia. Al matí recollida d'inscripcions i al migdia entrega de fotografies. Les inscripcions es faran al pati de la ludoteca de Cal Gallifa de 9:45 a 10:30h del matí.


Podeu consultar el programa oficial de la fira clicant aquí. Us animem a visitar la fira i a participar al ral·li fotogràfic.

1 comentario:

  1. Les inscripcions al ral·li fotogràfic i la recollida de les inscripcions es faran al pati de la ludoteca de Cal Gallifa, el diumenge 27 d'octubre, de 9:45 a 10:30h del matí.

    ResponderEliminar