lunes, 19 de octubre de 2015

FIRA EMBARRATS 2015. Concurs fotogràfic

El proper cap de setmana, 24 i 25 d'octubre, se celebra la Fira Embarrats de Sant Joan de Vilatorrada d'enguany.

Aquest any la recreació històrica avança uns anys i se centra en el periode 1900-1920.
La festa manté l’estructura de l’any passat amb el protagonisme de les visites teatralitzades a les antigues fàbriques tèxtils, la taverna - envelat a cel obert i la trobada de gegants per a dissabte al vespre i la jornada central diumenge amb el comerç al carrer, les parades d’artesans, la mostra de bestiar, les activitats infantils i les representacions al carrer.

Durant tot el cap de setmana se celebrarà, també, el Concurs Fotogràfic, del qual us adjuntem el cartell i us animem a participar!!

 

CONCURS DE FOTOGRAFIA EMBARRATS 2015

Tema:

Fira Embarrats 2015 Sant Joan de Vilatorrada

Bases: 

Cada participant podrà presentar fins a tres fotografies. L’enviament es farà únicament per correu electrònic a l’adreça: amics.fotografia.sjv@gmail.com

Data límit d’admissió: 8 de novembre de 2015 a les 24:00h.

No s’acceptaran muntatges fotogràfics ni obres amb continguts contraris als drets de l’honor, a la intimitat personal, familiar i/o a la pròpia imatge de les persones, especialment de menors.

Les imatges han d’estar en format JPG i cap arxiu pot superar els 5Mb. Els organitzadors es reserven el dret de publicar les fotografies participants a la web, blog, o en qualsevol altre mitjà de difusió pública no comercial.

Hi haurà premi per a les tres millors fotografies (70€, 50€ i 30€ en material fotogràfic a escollir a la botiga CONTRAST de Manresa).

ESPEREM LES VOSTRES IMATGES!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario