lunes, 16 de febrero de 2015

CONCURS FOTOGRÀFIC FEBRER 2015

Engeguem el concurs fotogràfic del mes de febrer!

L'objectiu del concurs d'aquest mes serà CAPTAR EL COLOR. Les imatges poden mostrar qualsevol cosa que es vulgui (aus, flors, teles, joguines, paisatges,...) sempre i quan en la imatge es destaquin els colors.

Teniu més informació al cartell adjunt:


Recordeu que teniu temps fins el dissabte 28 de febrer. Esperem les vostres fotografies!!

viernes, 13 de febrero de 2015

Miniestudi i caixa de llum

Ahir a la tarda vam realitzar una activitat on vam fer pràctiques de fotografia amb un miniestudi i amb una caixa de llum.

Volem agrair a tothom l'assistència i la participació, i us en deixem algunes imatges:lunes, 9 de febrero de 2015

Fotografia guanyadora concurs gener

El primer concurs fotogràfic de l'any, el tema del qual era fotografia en blanc i negre, ha obtingut una molt bona resposta per part dels socis i hi hagut força participació. Volem donar les gràcies a totes les persones que ens han fet arribar les seves fotografies.

Després d'haver rebut les valoracions de tots els participants, podem dir que ja tenim fotografia guanyadora. Enhorabona al seu autor, el Benet Pla!

1ª posició. Autor: BENET PLA

També us mostrem les dues fotografies finalistes:

2ª posició. Autor: XAVIER GONZALO
3ª posició. Autor: FRANCESC COMELLAS

 Properament us informarem del tema del concurs del mes de febrer. Estigueu atents!

martes, 3 de febrero de 2015

ACTIVITAT: Caixa de llum i miniestudi

Us convidem a la propera activitat que organitzem des de l'associació, gratuïta i adreçada a tots els socis. Es tracta d'una activitat en què farem pràctiques de fotografia amb una caixa de llum i un miniestudi fotogràfic.

Només cal que porteu la càmara, el trípode i alguna cosa petita que us faci gràcia fotografiar, i us esperem per passar una bona estona!


I si no sou socis, i us agrada la fotografia, us podeu posar en contacte amb nosaltres i us expliquem com podeu participar a les nostres activitats, sortides i tallers!