martes, 19 de febrero de 2013

FIRA DE L'AIXADA 2013

Aquest proper cap de setmana se celebra a Manresa la Fira de l'Aixada, mercat medieval que enguany tindrà lloc els dies 23 i 24 de febrer. Una fira que ens vol transportar a l'època medieval de la ciutat per redescobrir els espais i els personatges del moment. Podeu consultar tota la informació a: www.aixada.cat.

Aprofitant la fira, l'Associació Amics de la Fotografia de Sant Joan de Vilatorrada hem organitzat una sortida fotogràfica el proper dissabte 23 de febrer. Ja us ensenyarem els resultats!

Podeu descarregar-vos el programa d'activitats de la fira a: http://www.aixada.cat/graella.pdf.

Este próximo fín de semana se celebra en Manresa la Fira de l'Aixada, mercado medieval que este año tendrà lugar los días 23 y 24 de febrero. Una feria que pretende transportarnos a la época medieval de la ciudad para redescubrir los espacios y personajes del momento. Podeis consultar toda la información en el enlace siguiente: www.aixada.cat.

Aprovechando la feria, la Associació Amics de la Fotografia de Sant Joan de Vilatorrada hemos organizado una salida fotográfica el próximo sábado 23 de febrero. Ya os enseñaremos los resultados!

Os podeis descargar el programa de actividades de la feria desde:
http://www.aixada.cat/graella.pdf.

1 comentario:

  1. La sortida va ser tot un èxit! D'aquí uns dies penjarem algunes de les fotografies que van fer els participants.

    ResponderEliminar