lunes, 20 de mayo de 2013

CONCURS "LA FOTO ENERGÈTICA"


Volem convidar-vos al Concurs de fotografia ambiental que s'ha creat per primera vegada entorn a la Setmana del Medi Ambient, organitzat per l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i l'Associació Amics de la Fotografia. 

El Concurs “La foto energètica” pretén ser un exemple de totes aquelles situacions o conductes generades a partir del tema de l’energia, ja sigui entorn a experiències exemplificadores com iniciatives d’estalvi i eficiència, d’energies renovables, etc...  o  situacions i/o conseqüències de males pràctiques entorn a aquest recurs.  

La presentació de les fotografies serà per correu electrònic a l’Associació de Fotografia de Sant Joan de Vilatorrada “Amics de la fotografia “ (amics.fotografia.sjv@gmail.com) com a màxim el dia 31 de maig a les 14:00h. El format és lliure. Cal que estigui preparada per a impressió de 20x25 cm. S'admetran 2 fotografies per participant.

De totes les fotografies presentades un jurat format per personal de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i altres entitats vinculades triarà la fotografia guanyadora, la qual serà guardonada amb un petit detall al llarg dels actes de la Setmana del Medi Ambient.  

Amb el recull de totes les fotografies es realitzarà una exposició a les dependències d’algun dels edificis municipals amb més afluència amb l’objectiu que tota la ciutadania les pugui observar. Un cop finalitzada l’exposició les fotografies seran entregades als seus autors. L’Ajuntament es reserva el dret de reproduir total o parcialment les imatges presentades. 

Esperant que sigui un nou repte per a tots, us convidem a presentar-vos-hi. 

Per a més informació, també podeu consultar el web de l'ajuntament

No hay comentarios:

Publicar un comentario